Set Bersalin Ceaser Shaklee, Harga Set Bersalin Caesarean Shaklee

Harga Set Bersalin Shaklee Premium Yang Berpatutan!

Ibu bersalin sering keliru untuk mengambil vitamin selepas bersalin. Namun, Doktor Pakar Puan Dr. Hamid Arshat mencadangkan supaya kita wanita ni mengambil vitamin sepanjang hayat kita.

pengambilan vitamin ibu bersalin sepanjang hayat by dr hamid arshat

Berikut adalah senarai Harga Set Bersalin Shaklee Premium yang lengkap dengan semua keperluan nutrisi ibu bersalin. Amat sesuai untuk ibu bersalin normal dan juga Cesarean @C-zer (C-section).

Set bersalin lengkap ini terdiri daripada Vita-Lea Multivitamin, B Complex, Vita-C Plus, Alfafa Complex, Omegaguard, dan Energizing Soy Protein (ESP). Kesemua fungsi setiap vitamin ini ada saya terangkan di link berikut >> Fungsi Vitamin Dalam Set Bersalin Shaklee Premium.

harga set bersalin shaklee harga set berpantang shaklee harga ahli set bersalin shaklee

 

Harga Set Bersalin Shaklee Premium, Harga Set Bersalin Shaklee 2018, Harga Set Bersalin Shaklee 2019, Harga Set Bersalin Shaklee 2020, Harga Set Bersalin Shaklee Murah

 

Dengan pembelian Set Bersalin Shaklee Premium ini, disebab kan ia melebihi 150 point, dan sekiranya menjadi ahli, bukan sahaja ada banyak penjimatan, malah ada CASH back lebih kurang RM23 masuk kembali ke dalam akaun bank tuan/puan.

Hubungi saya untuk menjadi ahli dan mendapatkan Set Bersalin Shaklee Premium ini.

Hubungi Saya Pengedar Shaklee Skudai Shah ALam.

1 thought on “Harga Set Bersalin Shaklee Premium Yang Berpatutan!”

  1. Pingback: Fungsi Vitamin Dalam Set Bersalin Shaklee Yang Best! ~

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *