Sabun Set Mandian Baby Organik Jenama Shaklee 3

Kenapa Sabun Mandi Bayi Yang Baru Lahir Kena Pilih Yang Organik?

Sebab kulit baby yang baru lahir sangat lah lembut dan sangat la sensitif. Even kalau kita kasar sikit pon boleh calar. Malah pakai baby yang baru lahir tu sendiri tak pakai mittens pon dia boleh calarkan kulit dia sendiri. Para saintis dan penyelidik mengambil masa sehingga 8 tahun untuk formulasikan produk mandian bayi organik khas untuk bayi yang baru lahir ni. Memang sangat teliti sebab baby sangat lah fragile.

So Shakleebaby™ sangat memahami bahawasanya baby yang baru lahir sangat perlukan bahan yang sangat SELAMAT, LEMBUT pada kulit mereka dan yang paling penting sekali dah tentunya SEMULAJADI dan ORGANIK.

Sabun Set Mandian Baby Organik Jenama Shaklee , Sabun Mandi Bayi

Jenama Sabun Mandi Bayi Yang Baru Lahir Yang Bagus dan juga Mandian Bayi Kulit Sensitif

Apa Istimewanya Shaklee Baby Compare Dengan Jenama Mandian Sabun Mandi Bayi Yang Baru Lahir Lain?

 • Paling penting, ShakleeBaby ni confirm dah diuji oleh Pakar Paediatrik
 • Penghasilan Mandian Baby Organik ni ialah dengan Mandian Bayi Semulajadi Tanpa Paraben dan ia  menggunakan organik dan semulajad. Status organiknya telah disahkan dan bukan rekaan. Status organik ini boleh disemak dengan pihak Shaklee sendiri.
 • Sabun mandi bayi yang selamat, menjadi mandian bayi terbaik sebab ia semulajadi dan organik ni pon dah menjalani pelbagai ujian klinikal sebelum dipasarkan kepada pengguna.
 • Sebagai Produk Bayi Bebas Paraben, ia mengandungi pH yang seimbang
 • Ia juga sangat sesuai sebagai sabun bayi untuk kulit allergik dan eczema sebab ia tak berikan alahan kepada baby
 • Kesemua produk Shaklee Baby dah dibuktikan SELAMAT, LEMBUT dan ORAGNIK

 

Shaklee Baby adalah produk yang diformulasikan dengam sangat unik menjadikan ia Produk Penjagaan Bayi Yang Organik dan Selamat yang sebab 100% BEBAS daripada:

 • Phthalates
 • Warna tiruan atau wangian
 • Paraben
 • Natrium Lauril Sulfat
 • Bhispenol-A(BPA)
 • Formaldehide
 • 1,4-dioxan

Sabun Set Mandian Baby Organik Jenama ShakleeMandian Baby Gentle Wash

Sabun Baby Organik ini menjadikan masa mandi lebih selamat seronok. Sabun bayi ini mengandungi aloe vera organik, lavender dan chamomile. Sabun mandian bayi ini bukan sahaja lembut malah melegakan kulit, menenangkan dan menenteramkan bayi. Ianya tidak menyebabkan alahan, dan ia mempunyai pH yang sesuai untuk bayi dan telah diuji untuk kulit sensitif dan eczema. Sabun mandian bayi ini sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut. Ia Sabun Baby Terbaik!

Sabun Set Mandian Baby Organik Jenama Shaklee

Krim Pelembab Soothing Lotion

Lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif, kulit allergik dan eczema. Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi minyak rosemary, chamomile, lavender, minyak vanila, minyak biji jojoba, minyak biji bunga matahari,  dan shea butter organik.

Sabun Set Mandian Baby Organik Jenama Shaklee

Minyak Urut Massage Oil

Campuran organik yang menenangkan. Minyak urut yang sangat lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi pada bila-bila masa ataupun untuk digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi bahan-bahan semulajadi dan organik menjadikan ia minyak bayi terbaik. Minyak urut ini memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang.

Sabun Mandian Untuk Bayi Kulit Sensitif

Ia merupakan Sabun Bayi Yang Bagus untuk kulit yang allergik. Ia juga merupakan Sabun Bayi Yang Bagus Untuk Kulit Sensitif.

Sabun Mandi Bayi Yang Baru Lahir

Kalau berminat untuk dapatkan Set Mandian Bayi Bebas Paraben ini, boleh hubungi saya ya. Klik jek icon kat bawah ni, terus boleh direct wassap saya tanpa perlu simpan nombor saya sebiji-sebiji.

Hubungi Saya Pengedar Shaklee Shah ALam

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *